Δεξιώσεις, Εγκαίνια

Για να γιορτάσετε τα πιο σημαντικά γεγονότα της προσωπικής και οικογενειακής σας ζωής μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη διοργάνωση που θα κάνει το γεγονός αξέχαστο στους καλεσμένους σας. Η ικανοποίηση των καλεσμένων σας εξαρτάται από την καλή οργάνωση της κάθε εκδήλωσης, που συγκεντρώνει έναν αριθμό καλεσμένων, εξαρτάται η επιτυχία της και η ικανοποίηση των προσκεκλημένων.

Το Κτήμα Δρακούλη είναι σε θέση να μετατρέψει μια συγκέντρωση φίλων ή συνεργατών, σε μια πραγματική ευκαιρία για ευχάριστη συναναστροφή και γευστικές δοκιμές, απαλλάσσοντάς σας από τον κοπιαστικό ρόλο του οικοδεσπότη και σερβίροντας φαγητό που δεν διαφέρει σε ποιότητα από την σπιτική μαγειρική.

Η περίσταση των εγκαινίων, είναι για το Κτήμα Δρακούλη μια πραγματική ευκαιρία να οργανώσει με συνδυαστικό πνεύμα μία εκδήλωση που προσελκύει κόσμο, ανταποκρίνεται ταυτοχρόνως σε πολλές διαφορετικές προτιμήσεις, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και το ύφος του καταστήματος, της εταιρίας ή της έκθεσης που εγκαινιάζετε.